TV-, IT- och bredbandsfrågor

Det är viktigt...

Kabel-TV

2012-08-30 15:14:32

Vi har avtal med Com Hem som har ett av Sveriges bredaste kanalutbud med cirka 140 kanaler. I föreningens avtal ingÄr Medium 8 Favoriter dÀrutöver kan du skaffa extra Tillvalskanaler. Om du redan Àr Digital-tv-kund fÄr du tillgÄng till bestÀllda Tillvalskanaler inom en timme.

Fria digitala kanaler
Alla Com Hem-anslutna hushÄll kan sedan januari 2010 ta emot ett antal fria digitala kanaler utan extra abonnemangskostnad. Allt som krÀvs för att se de fria digitala kanalerna Àr en godkÀnd digitalbox eller en tv med inbyggd digitalbox godkÀnd av Com Hem. NÄgot programkort behövs ej.

Kanalerna som visas fritt Àr, SVT1, SVT2, Kunskapskanalen, SVT24 och SVT Barnkanalen, TV4, TV6, AXESS TV och Tv Com Hem. För de kunder som vill fÄ tillgÄng till Com Hems stora utbud med Tillvalskanaler, HDTV och Tillvalspaket som CANAL+ och Viasat krÀvs fortfarande ett digital-tv-abonnemang och ett programkort frÄn Com Hem.

Mer information om villkor, priser och utbud finns pÄ lÀnken Com Hem TV-utbud


Bredband

2012-08-30 15:14:32

Vi har ett eget fastighetsnÀt (fibernÀt) för bredband m.m. som blev klart i oktober 2004.

DÀr kan alla som vill, surfa med 1000 Mbit/s för kr 0 per mÄnad. Det Àr Àven möjligt att bestÀlla IP-telefoni och BredbandsTV (freeTV) via Ownit m.fl.

För information och bestÀllning av bredband, IP-telefoni och freeTV se Ownits hemsida pÄ www.ownit.se.